Bestel informatie

  • Leveringen, levertijd en verzendkosten:

Nagelstudio Pink (Glitter Heaven Europe) levert wereldwijd.

Binnen Nederland versturen wij de meeste bestellingen binnen 48 uur van maandag t/m vrijdag d.m.v. brievenbuspost indien mogelijk. Verzendkosten worden berekend op gewicht en kunt u zien tijdens het bestelproces. Wij versturen met PostNL. Kijk op hun website naar de actuele tarieven. 

Buiten Nederland versturen wij alle bestellingen binnen 72 uur van maandag t/m vrijdag met pakketpost en track&trace. Wij versturen met PostNL. Kijk op hun website naar de actuele tarieven. Ook vindt je daar per land de transittijd. 

Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele douanne- en/of invoerkosten. Ga voor meer informatie naar de douanne van het land waar je woont.

LET OP!! PostNL heeft het momenteel erg druk. Het kan zijn dat je bestelling langer onderweg is dan normaal. Heb je jouw bestelling niet na 7 dagen ontvangen, neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar info@nagelstudiopink.nl en vermeld daarin je ordernummer.

 

  • Onze producten en retourneren:

Nagelstudio Pink verkoopt producten voor professionele nagelstylistes. Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor eventuele schade die onze klanten veroorzaken/aanbrengen bij zichzelf of bij andere door onkundigheid en geen kennis van zaken te hebben. 

Wanneer je bestelling niet voldoet aan je verwachtingen of je hebt het verkeerde ontvangen, dan kun je binnen 14 werkdagen indien mogelijk in originele verpakking en ongebruikt gefrankeerd retour sturen. Ongefrankeerde zendingen worden niet geaccepteerd. Om duidelijkheid te verschaffen voor ons dien je een kopie van de factuur, je IBAN rekeningnummer en de reden van retour te vermelden. Graag van te voren je retourzending aankondigen door een mail te sturen naar info@nagelstudiopink.nl.

Voldoet uw retourzending aan de voorwaarden, dan storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen retour op uw bankrekening. Verzendkosten worden niet vergoed, uitgezonderd in het geval van defecte of buiten jouw schuld om verkeerde leveringen.

In verband met de hygiëne nemen wij geen freesbitjes en nagelriemschaartjes terug. Uitzonderingen daar gelaten.

 

  • Algemene informatie

Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief verzendkosten.

Aan de getoonde prijzen en informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Grafische afbeeldingen en informatie op deze website in welke vorm dan ook, mogen niet worden gebruikt, zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming.

Gebruik van deze site betekent dat je onze algemene voorwaarden en privacy statement accepteert.

Je kunt gebruik maken van de volgende betalingswijze: iDeal, Creditcard (Visa, Mastercard en AMEX), Bancontact, PayPal en d.m.v. een bankoverschrijving. Kosten voor deze methodes verschillen en wordt aan gegeven in het bestelproces.

© 2017 - 2021 Glitter Heaven Europe/Netherlands | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel